Rasina akcija6c

Krajem jula meseca 2017. godine, tačnije 30. jula, održana je i šesta akcija čišćenja reke Rasine na inicijativu dr Aleksandra Milutinovića.

Aleksandar je i ovaj put došao iz Beograda da poseti svoj rodni kraj i organizuje još jednu akciju čišćenja reke Rasine i to šestu u nizu.
Nije bilo puno akcijaša ali ekipa koja se okupila bila je vredna i prikupila više desetina vreća smeća, sve do iznad Bojnog vira.

Rasina akcija6a

U akciji su učestvovali Veroljub Milutinović, Aleksandar Milutinović, Nenad Vidojević, Nemanja Milisavljević, Novak Kovačević, Žarko Arsić dok im je aktivnu podršku dao i etno restoran Kljunac iz Vlajkovaca koji je akcijašima obezbedio osveženje.

Rasina akcija6b

"Zamolio bih ljude da shvate da je učestvovati i brinuti o životnoj sredini i čast i obaveza, i da se malo bolje organizuju i dođu u većem broju na sledeću akciju. Rasini stvarno treba hitna pomoć i to u dužem roku. Smeća je puno, a tu je i kanalizacija koja ide direktno u reku što je naša sramota i nekultura. Trebalo bi da se smanje sujete i da se ne gleda na to da l' si ti ili sam ja, i ko je ko, već je bitno da svi damo svoj lični doprinos da se učini nešto korisno za svoju reku i svoj grad, a to nema cenu. Jedan od ciljeva ovih akcija je da se bude u prirodi sa društvom tri do četiri sata i pokazati se na delu. 
Naredna akcija se planira za Dane Brusa i datum će naknadno biti saopšten. I ovaj put pozivam sve da dođu na sedmu akciju da se družimo Rasini na korist." rekao je dr Aleksandar Milutinović.

Fotografije pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE