MonaZaris 1017c

Mona Zarić, poreklom iz Kruševca, polako ostvaruje svoje košarkaške snove igrajući za klub "Kervanos" na Kipru. Poslednji put kada smo pričali sa Monom želja joj je bila da zaigra za juniorsku reprezentaciju Srbije što je i ostvarila svojim igrama a ove godine je proglašena i za najkorisnijeg igrača lige na Kipru.

MonaZaric 1017b

"Ova 2017. godina je bila veoma uspešna za mene naručito zbog igranja za nacionalni tim Srbije ispod 16 godina, što mi je omogućilo učešće na evropskom prvenstvu održanom u Buržu u Francuskoj od 4-og do 12-og avgusta.

MonaZaric 1017a

Takođe sam imala veoma uspešnu sezonu u Kiparskoj ligi, u kategoriji ispod 16 godina, u kojoj je moj tim uspeo da osvoji prvenstvo, a ja sam proglašena za najkorisnijeg igrača lige. Upsesi koje sam ostvarila ove godine su nagrada za trud i rad, ali i motivacija za iskušenja koja dolaze." - rekla je Mona Zarić.

Želje i nada da će Mona postati vrhunska košarkašica, i da će braniti boje Srbije, se polako ostvaruju a mi nastavljamo da je bodrimo na njenom putu ka novim nagradama i titulama.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE